Golfvakanties

De verenigde Arabische Emiraten ontlenen zich bij uitstek voor een golfvakantie. De wintermaanden kennen een zeer aangenaam klimaat met temperaturen tussen de 20 en 30 graden.

Dubai met zijn unieke mix van traditioneel en modern is één van ’s werelds spectaculairste golfbestemmingen. Zo beschikt Dubai over een ruime keuze aan mooie, uitdagende golfbanen:

The Emirates Golf Club:

Gelegen aan de rand van de stad, ligt deze werkelijk prachtige golfbaan, bestaande uit de “ The Faldo “ en “ The Majlis Course” , bekend van de Dubai Dessert Classic.

Dubai Creek & Yacht Club:

Open sinds 1993, op een prachtige locatie aan de Creek met vele mooie waterpartijen en bunkers. Tevens een 9 Holes Par 3 baan en prachtig clubhuis in stijl.

The Montgomerie Dubai:

onder Troon management. Ontworpen door Colin Montgomerie in samenwerking met Desmond Muirhead. Mooie brede fairways, wat soms doet denken aan links style. De greens zijn een absolute uitdaging.

The Els Club:

Ontworpen door Ernie Els, een mooie 18 Holes baan met vele uitdagende bunkers in het spel.

Arabian Ranches Golf Club:

Ontworpen door Ian Baker-Finch en Nicklaus design, een echte Desert baan die vergelijking oproept met Palmsprings en Scotsdale GC. Een uitdaging voor de golfer van elke niveau.

Al Badia Golf Club:

Ontworpen door Robert Trend Jones, met een mooi futuristisch clubhuis, gemanaged door
Intercontinental Festival City.

Jebel Ali Golf Course:

Een prachtige 09 holes course die u niet mag missen.

Door ons geadviseerde hotels:

Jebel Ali Golf Resort & Spa *****

Park Hyatt Dubai *****

Grand Hyatt Dubai

Le Royal Meridien Beach Hotel *****

Westin Mina Seyahi Beach Resort *****