Woestijnsafari

Een onvergetelijke ervaring voor een ieder die de Emiraten bezoekt. Deze ervaring kun je nooit thuis opdoen. Ga met uw vrienden of familie in een 4-wheeldrive wagen de woestijn in en geniet van deze avontuurlijke trip.

De woestijnsafari begint in de namiddag. U wordt bij het hotel opgehaald en rijdt vervolgens met een groep van maximaal 6 man richting de prachtige zandheuvels van de Emiraten. Eenmaal bij de woestijn aangekomen begint uw tocht. Ervaar hoe de chauffeurs U door de woestijn rijden en van heuvel tot heuvel met de auto springen, hoor uw medereizigers lachen en soms ook wel schreeuwen van de adrenaline!

Na een mooie tocht komt u aan bij de woestijnkamp- alwaar een ontspannen BBQ- diner met live optreden u opwachten. Voor de cultuur liefhebbers is er een mogelijkheid om de mooiste henna tekeningen* op de handen te laten plaatsen.

Ooit weleens afgevraagd hoe het voelt om in een abaya te lopen? Hier kunt u Arabisch verkleed op de foto*. Na afloop van de show en diner wordt u weer naar uw hotel gebracht- alwaar u zult na dromen over deze ware magie in de woestijn.

Kosten:
Volwassenen    35 euro
Kinderen          32 euro

Kleine kinderen, hartpatiënten en zwangere vrouwen raden wij deze tour niet aan.